El dia 1 de maig, com cada any, els CJC-JCPC juntamen amb el PCPC, vam sortir al carrer a manifestar-nos, entent i sent conscients de la importància històrica d'aquest dia, el dia internacional de la classe treballadora. Allunyats d'aquells partits o entitats que van a la manifestació com si es tractés d'una jornada festiva o lúdica, a prop i recordant totes les lluites obreres de la història, entenent i defensant que la classe obrera és el principal agent revolucionari. 

La manifestació, que va sortir a les 12h de Pl Catalunya es va desenvolupar amb normalitat, al ritme de consignes com "visca la lluita de la classe obrera" o "pactando, pactando nos siguen explotando, luchando, luchando, nos vamos liberando". En arribar al final de la Via Laietana, vam acabar el recorregut llegint un manifest en pro de la classe treballadora i cantant l'himne de la classe obrera mundial, la internacional. 

La manifestació de l'1 de maig no és sinó un dels actes que els CJC-JCPC hem estat desenvolupant tant abans com després d'aquesta data, tot fent arribar el nostre missatge a totes les poblacions on tenim presència mitjançant cartells, octavetes, pancartes i explicant, tant a centres d'estudis com de treball la importància de la reivindicació d'aquest dia com una jornada de lluita i d'orgull de la classe obrera.

 

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR