Els tres primers mesos d’aquest 2016 han estat la traca d’inici a un any ple de lluites i d’organització del joven obrer i d’extracció popular. Malgrat l’intens mes de gener ple d’exàmens finals, inicis de semestres i vacances de Pasqua, no hem deixat de treballar a la lluita.

El mes de gener es van treballar nous focus on hem començat a intervenir degut al creixement quantitatiu però alhora qualitatiu. Al Baix Llobregat, concretament a Molins de Rei, s’han fet campanyes barrials i campanyes dedicades al joven que realitza practiques sense remunerar. Aquest mateix col·lectiu, va realizar encartellades a tots els indrets de la comarca com a Olesa de Montserrat.

20160109 130329

Seguint amb el fil del treball, es va iniciar la campanya contra el treball precari que pateixen milers de joves al nostre país. Per això, els JCPC es van dirigir a dos centres comercials com L’Illa Diagonal (primera foto) i Gran Via 2 (segona foto) a L’Hospitalet de Llobregat.

illa 5

Tot seguint a la mateixa Barcelona, a barris com el de Horta-Guinardó i Sant Martí també es van fer agitacions contra les guerres imperialistes, l’imperialisme de la UE i contra la OTAN.

agitassion guinardo

Sortint fora de la provincia de Barcelona, els JCPC també van arribar a Hostalric (Girona) o Reus (Tarragona).

Cap al mes de febrer, la militància va rebre una formació per seguir creixent com a comunistes i per després poder aplicar la teoria a la pràctica. Aquesta formació va estar enfocada al socialisme científic i al materialisme històric.formacio

Tot seguit, vam començar a encartellar donant suport a la convocatòria de vaga del 3 de març a diferents centres d’estudi, com el IES Egara.

ies egara pancarta

Alhora, es va celebrar la I Conferència de JCPC-UAB. En aquest òrgan la militància de JCPC a la UAB va escollir els principals objectius i línies polítiques de cara als propers anys. és una mostra que fa patent l'avenç constant de JCPC i la millora de les nostres eines d'organització i lluita. Així mateix es va celebrar també la III Conferència però d’ El Barcelonès.

confe uab

El mes de març va arribar carregat de treball i de lluita, com ho va ser el 8 de març. Els JCPC vam realitzar encartellades a centres d’estudi, a barris i centres de treball per llançar el nostre missatge d’un “vuit de març de classe i combatiu”. De la ma del Partit vam assitir a la manifestació unitària el mateix dimarts 8 de març, on vam tenir el propi bloc amb consignes reivindicatives d’un feminisme de classe.

mani dona

Aquella mateixa setmana, es van enviar una sèrie de delegats dels col·lectius de base al IXè Congrés dels CJC a Madrid.

nueve congreso

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR