014ed697754634608519bcb7ec03a595a2af15e35e

En aquest mes de desembre, la tasca desenvolupada per la Joventut Comunista ha estat marcada per les eleccions a les Corts Generals i al Senat de l’Estat Espanyol. Les i els comunistes veiem en aquest fet una escletxa per a desemmascarar el sistema capitalista i presentar a la classe obrera i als sectors populars la nostra proposta revolucionària. La intenció de les i els comunistes no és aglutinar el vot ni obtenir una representació parlamentària, la voluntat no és omplir les urnes, és omplir els centres de treball, els centres d’estudi i els barris, és dur a la classe obrera al poder. I aquesta consecució no es durà a terme per mitjà de les eines i cambres de la burgesia que resten al seu servei.

Així que mentre la resta de formacions sol·liciten el vot com a manera de delegar la confiança de la gestió del sistema capitalista en elles, nosaltres diem clarament que no volem cap vot de confiança per a gestionar aquest sistema nociu en la seva idiosincràsia, nosaltres, els i les comunistes anem amb la veritat per davant i el que volem és que la classe obrera, aquella que sustenta realment el capitalisme, aquella que tot ho produeix agafi les regnes i sigui la protagonista a la vida política. No podem cedir la gestió del nostre dia a dia a la mateixa classe que ens explota, no podem confiar en aquells qui en definitiva defensen a la classe explotadora, no pot ser que la pròpia burgesia, la classe que s’enriqueix a base de l’esforç dels treballadors i les treballadores de l’estat, sigui la que es situí al capdavant d’aquest. Per això mateix demanàvem i demanem el vot com a manera de donar veu a la classe obrera.

En aquesta línia al llarg de tot el territori català s’ha dut a terme una tasca d’agitació i difusió de la proposta comunista, així com la sol·licitud del vot per a la classe obrera. 

prgrama minims

programa minims

Primerament veiem imatges dels mítings que es van dur a terme als barris de Barcelona, d’El Clot i d’El Besòs i el Maresme. Les i els comunistes ho tenim clar, som i serem sempre a peu de centre de treball, de centre d’estudi, de barri al costat de la classe obrera i els sectors populars! 

mitings 3

mitings 5

mitings 4

mitings 1

mitings 2

mitings 2

Sant Martí (Barcelona)

stmartieelectoral 1

stmartieelectoral 2

stmarti

Calafell - Segur de Calafell (Baix Penedès)

segurcalafelleelctoral 1

segurcalafelleelctoral 2

segurcalafelleelctoral 3

segurcalafelleelctoral 4

Pallejà - Molins de Rei (Baix Llobregat)

pallejamolins 1

pallejamolins 2

pallejamolins 3

UAB

UAB 1

fotoparadita1

fotoparadita2

UAB 2

UAB 3

UB 

ubraval 1

ubraval 2

ubb

Cornellà i Sant Joan Despí (Baix Llobregat)

cornella i sntjoan 4

cornella i sntjoan 3

cornella i sntjoan 2

El Vendrell (Baix Penedès)

vendrell 8electoral

vendrell 7electoral

vendrell 6electoral

vendrell 5electoral

vendrell 4electoral

vendrell 1elecotralll

vendrell 2elecotralll

 Igualada (Anoia)

igualadaanoia 2

igualadaanoia 1

En aquests mes de Desembre també s'ha dut a terme una concentració al Consulat General d'Ucraïna a Barcelona, impulsada per companyes i companys en solidaritat amb el Donbass com a conseqüència de la greu situació que s'està vivint ara mateix al territori. La treva està sent trencada per part de l'exèrcit, amb nombroses morts de civils, milicianes i milicians del Donbass.

novorussssia 1

novorussssia 2

novorussssia 3

novorussssia 4

novorussssia 5

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR