jardins 1

Aquest dia 25 de Novembre, dia en contra de la violència de gènere, els i les comunistes, tan joventut com partit hem volgut estar presents i denunciar la violència patriarcal que pateix la dona en tots els àmbits del seu dia a dia. El sistema capitalista, amb les seves relacions de producció que defineixen les conseqüents relacions socials, condemna a la classe obrera i als sectors populars a l’explotació, esdevenint també un sistema patriarcal on la dona es veu doblement condemnada a la precarització i discriminació.

Veiem com moltes de les consignes feministes que més difusió tenen en els mitjans de masses, limiten les possibilitats d’alliberament de la dona, en tant que segueixen sense anar a l’arrel del problema i oblida la doble marginació/explotació que pateixen les dones de classe obrera i sectors populars. Els i les comunistes entenem que la discriminació i explotació que pateix aquesta és conseqüència del sistema patriarcal sustentat precisament a la propietat privada, i que serà la destrucció d’aquest sistema el que portarà amb si el vertader alliberament de la classe obrera i sectors populars, i en conseqüència  de la dona. La nostra tasca ha de ser fer veure el caràcter revolucionari que ha de tenir el feminisme, esdevenint  un moviment que combati de manera clara i directa a l’Status Quo.

EL CAPITALISME ENS EXPLOTA, EL PATRIARCAT ENS MATA!

ENS VOLEM LLIURES, ENS VOLEM VIVES!

PEL SOCIALISME! PEL COMUNISME

 

ACTE:

Conseqüentment el PCPC juntament amb els CJC-JCPC s’han reunit davant del monument a Lina Odena, als Jardins de Lina Odena (barri d’El Fort Pienc de l’Eixample de Barcelona) a entregar una ofrena floral i transmetre el nostre missatge en honor a la dona comunista. En aquest acte han intervingut amb un discurs incisiu i directe dues camarades, sent Alba Martínez la representat dels i les CJC-JCPC, com a membre del Comitè Nacional.

 videomiting

 

jardins 5

jardins 4

jardins 3

jardins 2

jardins 1

 

A Tarragona el PCPC i JCPC vam estar presents a l’acte organitzat pel bloc anticapitalista del qual forma part el PCPC. Aquest va començar a les 19.30 amb una concentració a l'estàtua dels Despullats.

Es van congregar més de 300 persones de diferents organitzacions, entre els quals es trobaven militants del PCPC i dels CJC-JCPC.

La manifestació va recórrer els carrers de Tarragona i va finalitzar a la plaça de la font, entre crits i consignes reivindicatives.

tarrrr 1

tarrrr 4

tarrrr 3

tarrrr 2Abans de l’acte dut a terme el dia 25 N als Jardins de Lina Odena en contra de la violència de gènere, s’ha dut a terme al llarg del territori una tasca de difusió i agitació vers el tema, reivindicant la necessitat d’un feminisme de classe i combatiu, així com convocant a les persones als actes duts a terme per les i els JCPC i el PCPC aquest mateix dia.

Aquesta treball s’ha dut a terme per exemple a: Al Recinte Mundet al barri de Montbau (Horta-Guinardó); al barri d’El Raval (Ciutat Vella); al barri d’El Clot i Sant Martí de Provençals;a Molins de Rei (Baix Llobregat) i als barris d'El Pedró (Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat), Gavarra (Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat) i Les Planes (Sant Joan Despí, Baix Llobregat); I a Pallejà

IMG-20151123-WA0000

IMG-20151123-WA0011

IMG-20151123-WA0010

IMG-20151123-WA0009

IMG-20151123-WA0005

IMG-20151123-WA0004

IMG-20151123-WA0003

Recinte Mundet al barri de Montbau (Horta-Guinardó); al barri d’El Raval (Ciutat Vella) 

25nclot 1

25nclot 2

Barri d’El Clot i Sant Martí de Provençals

gavarra cornella

planes stjoan despi

molinsssssssderei

molinssssrei

 

FEMINISTA.

FEMINISTA. 2

A Molins de Rei (Baix Llobregat) i els barris d'El Pedró (Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat), Gavarra (Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat), Les Planes (Sant Joan Despí, Baix Llobregat) i Pallejà


PER UNA SOCIETAT SENSE EXPLOTACIÓ PER PART DEL CAPITAL NI OPRESSIÓ PATRIARCAL!

A Tarragona el PCPC i JCPC vam estar presents a l’acte organitzat pel bloc anticapitalista del qual forma part el PCPC. Aquest va començar a les 19.30 amb una concentració a l'estàtua dels Despullats.

Es van congregar més de 300 persones de diferents organitzacions, entre els quals es trobaven militants del PCPC i dels CJC / JCPC.
La manifestació va recórrer els carrers de Tarragona i va finalitzar a la plaça de la font, entre crits i consignes reivindicatives.

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR