Els i les comunistes dels CJC-JCPC no prenem vacances, per això durant el Juliol a part de la intensa campanya en commemoració al dia de la resistència feixista 18J, els i les camarades hem seguit desenvolupant tasques d’agitació, visualització i conscienciació, a part de donar suport com veurem més endavant als i les treballadores d’EMTE. Els i les comunistes hem d’estar presents en cada lluita, en cada barri, en cada centre d’estudis i en cada centre de treball!

 Per començar com veiem vam dur a terme una jornada de formació de quadres barrials, per a formar-nos en la necessitat de ser avantguarda en els nostres barris i zones, per organitzar-les per a passar d’una postura passiva, a la defensiva, a una d’activa a la ofensiva contra el capital i els seus defensors.

La constant formació tant en la teoria com en la pràctica és indispensable per al comunista, per saber actuar en la seva realitat local per a una incidència global. 

formacioo 2

formacioo 4

formacioo 7

formacioo 8

formacioo 11

formacioo 13

formacioo 14

formacioo 15

formacioo 19

 

També vam estar mitjançant els i les camarades de Tarragona donant suport als i les vaguistes de Port Aventura.

Com van relatar els camarades Tarragonins “El 22 de Maig, CC.OO va signar un tracte amb la direcció de Port Aventura a espatlles dels treballadors, es tracta de que els fixes-discontinus i eventuals, els passarien a subcontrates i de cobrar 980 euros, passarien a cobrar 670, per tant es va organitzar una vaga per al 4 de Juliol, la vaga tindre bastant èxit, es van organitzar piquets informatius els quals van provocar llargues cues i un servei mínim al parc i hotels. A les 6h començàvem a arribar als piquets fins a les 12h que va començar la assemblea

 

portaventuravaga 10

portaventuravaga 11

portaventuravaga 1

portaventuravaga 7

 

Aquí observem agitació a Sants les Corts, en honor a Alfón, pres polític de l'Estat Espanyol. En contra de la OTAN i el TTIP com a tractat que ataca directament a la sobirania de les nacions i a les classes populars, afavorint en contra a les grans oligarquies.

Per altra banda també deixant patent que el KKE és la única sortida de la precària situació que es viu a Grècia, on la socialdemocràcia representada en SYRYZA ha traït per complet a la classe obrera tal i com va avançar que passaria el KKE. Tot el nostre suport i solidaritat als i les Gregues que pateixen els atacs de la TROIKA i s’han vist traïts per la socialdemocràcia, així com el nostre ferm suport al KKE en la seva lluita.  

santscorts 1

santscorts 3

santscorts 2

 A Granollers en la mateixa línea, els JCPC hem dexiat constància de manera clara el nostre rebuig al TTIP.

granoillers 1

granoillers 3

granoillers 4

granoillers 8

granoillers 11

granoillers 13

Sant Boi també ha estat una zona treballada pels i les comunistes del CJC-JCPC

sant boi 2

sant boi 1

sant boi 3

Al Baix Penedès, concretament a El Vendrell, també hem estat present extenent el nostre missatge en una zona on el feixisme es deixa veure i on com a comunistes tenim el deure de combatir-lo.

penedret 3

penedret 4

penedret 12

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR