IMG-20150622-WA00061

L’agenda del mes de Juny ha estat marcada per la condemna injusta a Alfon, el jove resident de Vallecas (Madrid) acusat de tinència d’explosius en la vaga general del 14 de Novembre del 2012, explosius per cert que resulten ser petards i gasolina, en una motxilla que ni té les seves empremtes.

Ens trobem front una condemna de 4 anys de presó, resolta en un procés judicial caracteritzat per múltiples irregularitats com la ruptura de la cadena de custodia dels “explosius”, o com ja hem anomenat la falta d’empremtes de l’acusat en la motxilla.

IMG-20150622-WA00121

Aquest cas mostra com l’agudització de les contradiccions inherents del capitalisme, han portat un estadi de crisi, no sols econòmica, sinó ideològica on sistema capitalista veu amenaçat els seus pilars. En aquest context, la classe obrera com a motor de transformació social, acaba sen el blanc de les mesures repressives de la justícia estatal, de la justícia burgesa.

IMG-20150622-WA00041

La lluita no és cap delicte, la consciència de classes tampoc, la solidaritat encara menys. L’únic delicte d’Alfon, és el ser un jove que lluita per un món més just i igualitari. Ell, criat en un barri obrer, ha viscut i vist de primera mà les conseqüències del capitalisme, la segregació de persones segons el paper que tinguin en l’engranatge productiu, la marginació i misèria a la que es condemna a la classe treballadora tot per seguir augmentant el benefici d’uns pocs, que fan de l’alienació i el control social informal la seva principal eina repressiva. I, si aquesta via falla, veiem com la Burgesia no té cap tipus de mirament per a passar a un estadi major de repressió i manipulació per evitar qualsevol expressió que discuteixi la seva hegemonia, que pugui esquerdar el seu totalitarisme, com la instrumentalització de la justícia en contra de la classe obrera.

IMG-20150622-WA00071

Els CJC-JCPC vàrem estar presents el dia 19 de Juny a la convocatòria que es va realitzar a Barcelona mostrant la nostra més sincera solidaritat amb el company Alfon, la seva família i els seus sers propers. 

ALFON LLIBERTAT!

CONTRA LA REPRESSIÓ, LLUITA OBRERA!

IMG-20150622-WA00101

IMG-20150622-WA00011

Per altra banda també hem estat junt als treballadors de les subcontratas i autònoms de Telefònica – Movistar el passat divendres 12 de Juny, en la concentració que es va convocar mentre es duia a terme la negociació entre vaguistes i patronal. Volent mostrar el nostre suport i respecte als i les vaguistes que són el clar exemple de que la lluita obrera, el desafiament front els xantatges i submissions a la patronal, és el camí per a fer valer la dignitat obrera i per retornar als i els treballadors els drets i condicions que els hi pertoquen.

Els i les comunistes tenim el deure d’estar al costat de la classe obrera com a subjecte principal de la revolució, així com qui més pateix les contradiccions del capitalisme. 

movistar4

movstar2

movistar5

 

També vàrem ser present la setmana de la Selectivitat fent treball directe a les facultats on els joves estudiants s’examinaven com referencia l’anterior entrada.

I com no, com a Comunistes hem seguit duent a terme la nostra tasca d’agitació als carrers, allà on observem moltes de les nefastes conseqüències del capitalisme i els seus gestors, fent-nos visualitzar i cridant al jovent combatiu a unir-se a la Joventut Comunista per a lluitar per un millor futur. 

Cornellà (Baix Llobregat):

cornella1

cornella2 

Sant Joan Despí (Baix Llobregat):

 

sntjoan1

 

stjoan4

 

stjoan3

 

stjoan2


Molins de Rei (Baix Llobregat):

molinspegata

molinspegata3

 

 

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR