Per aquest primer de maig les i els JCPC vam realitzar un treball previ d'agitació i propaganda en diverses poblacions manifestant que l’únic camí per a la classe obrera és lluitar com fa la classe obrera de Coca Cola, com a les conques mineres, com els i les treballadores de movistar-telefònica i com d’altres exemples que brinda diàriament la classe obrera.

Molins de Rei (Baix Llobregat):

IMG-20150428-WA0005

 
IMG-20150428-WA0003

IMG-20150428-WA0001

IMG-20150427-WA0010

20150427 233535Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat):

20150503 114445

20150503 114445


 
UAB, Col·lectius Miguel Hernández i Georges Politzer:

Politzer

Politzer 5

Politzer 4

Politzer 2

Paradita ambos colectivos

MH 2


Finalment vam concloure amb la manifestació del Primer de maig a Barcelona

Vídeo:

video youtube
 

Junt amb el PCPC els i les JCPC vam assistir a la manifestació amb una actitud i consignes combatives, front l’ambient festiu que semblava viure’s en altres blocs. Vam estar acompanyats d’uns quants militants del Partit Comunista Britànic (PCB), del Partito Comunista-Sinistra Popolare, del KNE (Joventuts del KKE grec) i del KP turc.

A la manifestació vam poder veure companys i companyes de la fabrica Panrico que tant van lluitar, així com de movistar-telefònica que es troben actualment en vaga indefinida. Dos exemples per a la classe obrera que veuen en el dia 1 de Maig la commemoració i el reflex dels èxits que es poden aconseguir quan la classe treballadora s’organitza, sota la bandera de la solidaritat de classe front els atacs de la patronal.

La mobilització es va desenvolupar sense problemes i seguint una pauta combativa per part dels membres del bloc. Vam aconseguir fer veure la necessitat d’organitzar-se com a classe, assenyalant sense por el capitalisme i els seus gestors com els culpables de les misèries de la classe obrera. Es va finalitzar amb l’entonació de la Internacional com a himne de la classe treballadora.

Volem agrair a tots i totes les assistents al bloc comunista, i encoratjar-los per a continuar la lluita junt amb els CJC-JCPC. 


mani 1 maig

mani1maig

mani 1 maig 2

L’únic camí per a la classe obrera és acumular forces sota bandera pròpia, agrupar-se, UNIR LES LLUITES, organitzar-se i preparar-se als seus centres de treball, a les seves Assemblees, a les seves organitzacions sindicals, als seus Comitès d’Unitat Obrera (CUO), per sumar forces i superar la divisió sindical que afebleix i minva la capacitat de lluita del moviment obrer. Per defensar els nostres drets necessitem enfortir el nostre Partit Comunista, perquè l’única possibilitat de recuperar els nostres drets és acabant amb l’explotació, construint el nostre propi Poder i això només pot fer-ho la classe obrera organitzada, i sota la direcció política del seu propi Partit de classe.

UNIR LES LLUITES PER ACONSEGUIR VICTÒRIES!

TREBALLADORA, TREBALLADOR, UNEIX-TE AL PARTIT COMUNISTA

A CADA CENTRE DE TREBALL, A CADA BARRI, JOVENTUT COMUNISTA!

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR