Avui, 13 de gener de 2015 els Col·lectius de Joves Comunistes celebrem 30 anys i volem reivindicar aquesta data històrica per a la Joventut Comunista en l’estat Espanyol amb el conjunt de l’estudiant combatiu, i amb la joventut treballadora i d’extracció popular.

Perque entenem que aquest 2015 no és un any en el que col·locar una efemèride en el calendari, sinó la oportunitat de lluita. En aquest moment històric els i les joves treballdors/as no tenim altre futur per davant que el que conquistem amb la nostra pròpia lluita. Entenem que el nostre horitzó no pot col·locar-se en els termes de legitimar i justificar la nostra explotació i la nostra misèria, sinó que passa per conquistar la més elemental de les democràcies: La que determina que qui tot ho produeix gaudeix també del dret a decidir-ho tot.

Aquest 2015 donarem un pas al front en la recuperació d’aquest fil roig de la història, que mencionem habitualment, però que sembla quedar en meres paraules. Des de l’últim col·lectiu de base dels CJC, fins al Comitè Central tenim una meta en aquest 2015, oferir un lloc de combat a la joventut d’extracció obrera i popular al costat de la trinxera que li correspon, la que busca la construcció de la única societat capaç de garantir justícia, igualtat i desenvolupament per a la classe obrera i el poble treballador.

Aquest 2015 portarem endavant varies iniciatives buscant lligar el nostre 30 aniversari amb cada una de les batalles diàries per a la joventut. En pocs dies, el 24 de gener, organitzem a Madrid un concert de rap, on la música es convertirà en un element més en el combat contra el capital. Estem treballant per la recuperació de tot el nostre llegat històric com element d’avanç i d’aprenentatge col·lectiu, i en unes poques setmanes inaugurarem el nostre Arxiu General.  Al temps que editarem un llibre de la col·lecció d’edicions Tinta Roja que recollirà l’anàlisi polític sobre la construcció de la Joventut Comunista en aquests 30 anys. De cara a l’estiu recuperarem l'edició d’un número del Joventut, membre històric del nostre òrgan d’expressió extern.  Coincidirà amb el nostre II Campament de la Juventut, que com no podia ser d’altre manera aquest any volem dedicar a aquest 30 aniversari. 


Imagen 30 anivesario Enero CAT
 

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR