Les i els JCPC vam estar al costat dels treballadors i treballadores de Correos la darrera setmana, prèvia a la jornada de vaga que van realitzar el passat dijous 27 de novembre.

Hem estat donant suport a diverses oficines de Catalunya amb plantilles on eren vaguistes convençuts, fins a oficines on malgrat formar part de Correos no eren conscient de la convocatòria de vaga del passat dijous 27 de novembre.

D'entre els i les treballadores més convençudes, es van desplaçar diversos centenars fins a Madrid on es va realitzar la manifestació conjunta de l'estat.

Aquesta vaga ha estat realitzada en un context on la plantilla de Correos afronta un acomiadament massiu de 8000 llocs de treball en 3 anys, i un empitjorament de les condicions per a la resta de plantilla, reaccionat amb aquesta lluita per la defensa dels seus drets laborals i contra les retallades salarials. Les i els JCPC ens vam unir a aquesta resposta davant l'esmentada agressió a la classe treballadora de Correos.

Per altra banda vam estar fent arribar la necessitat d'unificar diverses lluites en estructures comunes de la classe treballadora, en Comités per a la Unitat Obrera, on treballadors de diversos sectors i sindicats puguin confluir des de la base per a organitzar una resposta conjunta que garanteixi la seva victòria.

Companys i companyes, ni un pas enrere!

Lluitar fins vèncer!

 

Districte de Sant Martí, Barcelona:

stmartii

 sntmarti

 

Universitat Autònoma de Barcelona, Cerdanyola del Vallès:

Universitat Autònoma de Barcelona Cerdanyola del Vallès.

2Universitat Autònoma de Barcelona Cerdanyola del Vallès.

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR