Les i els JCPC vam realitzar durant els passats dies previs al 9N una agitació arreu del país tot fent arribar la nostra proposta política, la proposta política del jovent comunista. Passant pel Vallès Oriental i el Baix Penedès, també es va fer agitació als barris de Barcelona, a Terrassa, Cornellà i les universitats UB i UAB.

Com es pot veure a les imatges, deixàvem ben clar, que tan sols en el socialisme podrà decidir la classe obrera, que exigim no formar part del projecte imperialista de la Unió Europa, de l'euro i del braç militar, l'OTAN. Tot fent gala de l'internacionalisme proletari, fèiem i fem una crida a la unitat de tota la classe obrera en una actitud i organització classistà i revolucionària en front la patronal.

Vam tenir present en l'agitació la nostra defensa del dret de l'autodeterminació i en el nostra cas, la defensa de l'autodeterminació de Catalunya en la seva indestriable lluita pel socialisme. Tot això de la mà del nostre projecte de república confederal socialista amb dret d'autodeterminació de les nacions com a únic projecte garant de la veritable execució del dret a l'autodeterminació de Catalunya, a diferència de qualsevol altra possibilitat capitalista on el bloc-oligàrquic burgès estatal no ho pot dur a terme.

També vam cridar a la participació amb vot de protesta pel que fa a la jornada política del 9N sense oblidar la principalitat de la lluita obrera i de la contradicció capital-treball. Socialisme i autodeterminació.

 

Cornellà:

kny

 

 

kny1

kny2

 

L'Hospitalet de Llobregat:

lh1

lh

 

Vallès Oriental:

oriental

oriental1

oriental2

Sant Joan Despí:

sjk

Terrassa:

trs

 

Universitat Autònoma de Barcelona:

uab

Baix Penedès: 

penedes

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR