El passat divendres 14 de febrer, els i les Joves Comunistes del Poble Català i el Partit Comunista del Poble de Catalunya vàrem participar a la manifestació per l’avortament lliure i gratuït a Barcelona. I vam fer tal i com ho fem sempre, en bloc delimitat per les banderes del Partit i de la Joventut, per a mostrar que només a partir de l’organització es poden aconseguir els objectius, i que el PCPC i els i les JCPC en són un clar exemple.

Durant el transcurs de la manifestació el bloc era força nodrit de militants comunistes i d'altres manifestants que s'uniren en observar la combativitat del bloc, ja que durant tota la manifestació es van cantar consignes com: “Sense dones no hi ha revolució”, “Si l'atac és de classe, el feminisme també és de classe”, “I així, i així, ni un pas enrere, lluita feminista, lluita obrera”.

La manifestació va finalitzar a la Plaça de la Catedral, on vàrem entrar cantant els nostres càntics a un plaça abarrotada de gent, però muda. Un company va dir unes paraules i ja després d'haver desconvocat el nostre bloc vàrem cantar la Internacional.

img

 

 

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR