selecciona tot el text
"No serem carn de canó dels monopolis"

CARTES DELS SOLDATS : “CAP PARTICIPACIÓ DE GRÈCIA EN LA GUERRA CONTRA SÍRIA”

“NO ENS CONVERTIREM EN CARN DE CANÓ DELS MONOPOLIS”

Els fills del poble, soldats que compleixen el servei militar en els campaments grecs, expressen en les seves cartes la seva enèrgica condemna a la guerra planejada contra Síria i la participació de Grècia en la mateixa.

Declaren que “els soldats grecs no ens convertirem en carn de canó dels monopolis que detonen guerres per augmentar els seus guanys.”

En concret:

Els soldats que compleixen el servei militar en el campament de “Veltsonis” a la illa de Limnos, assenyalen que “decidim enviar aquesta carta perquè sigui escoltada la nostra oposició als preparatius de guerra de l'OTAN-EUA-UE contra el poble Sirià.

Soldats de la 193ª esquadrilla de llançacoets múltiple en el campament militar de la ciutat de Eleuteropouli Kavalas uneixen les seves veus al moviment popular i exigeixen:
Cap implicació, cap participació de Grècia en la intervenció imperialista planejada contra Síria.
Que tanqui ara la base de Souda ( a la illa de Creta)
Que no es doni cap facilitat a EUA-OTAN-EU, ni en infraestructures, ni en potencial humà contra Síria o qualsevol altre país de la regió.

Els soldats que compleixen el servei militar en la caserna general de la 20ª Divisió Blindada a la ciutat de Kavala assenyalen:

“Som soldats, fills del poble grec, que fem el nostre servei militar en la Caserna General de la 20ª Divisió Blindada a Kavala

Declarem la nostra categòrica oposició a l'imminent atac militar contra Síria, així com la participació del nostre país en el mateix. El nostre poble no vol ofegar en sang a altres pobles…..Ni terra ni aigua als assassins dels pobles”.

http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/25652/epistoles-fantaron-kamia-symmetohi-tis-elladas-ston-polemo-sti-syria

A continuació, TEXT ÍNTEGRE D'UNA DE LES CARTES PUBLICADES

ELS SOLDATS DEL CAMPAMENT DE VELTSONIS DE LIMNOS: ELS JOVES SOLDATS NO TENIM INTERESSOS EN LES GUERRES DELS IMPERIALISTES

En la seva carta els soldats que compleixen el servei militar en el campament de “Veltsonis” a la illa de Limnos expressen la seva oposició als preparatius de guerra d'EUA, de l'OTAN i de la UE contra Síria i la participació del govern grec.

Com indiquen en la seva carta:

“Som soldats que estem complint el nostre servei militar en el campament de “Veltsonis” a Limnos.

Hem decidit enviar aquesta carta perquè sigui escoltada la nostra oposició als preparatius de guerra de l'OTAN-EUA-UE contra el poble de Síria.

Els joves soldats grecs no tenim interessos en les guerres dels imperialistes.

No tenim gens en comú amb els “aliats” del país que fan sagnar als pobles i creen pobresa i migració.

El poble grec no té gens que guanyar igual que no va guanyar participant en les guerres anteriors a la regió i a nivell internacional. Els guanyadors seran els empresaris i els grans interessos que faran inversions a la regió.

Exigim:

- Cap implicació de Grècia en l'atac contra el poble sirià

- Que tanqui ara la base de Souda

http://www.902.gr/node/25633

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR