El propassat 7 de Desembre es va organitzar un acte a Lleida per la necessitat d´organitzar a la joventut comunista com a resposta a la crisi estructural del sistema capitalista.

Josep Maria Baró, Responsable Polític del PCPC a les Terres de Ponent va fer la presentació de l´acte i la ponència va ser desenvolupada per Albert Camarasa, Responsable Polític dels CJC/JCPC. A l´acte es va denunciar el paper del reformisme a l´hora de desarmar ideològicament a la classe obrera i altres sectors populars que intenten convèncer de que el sistema capitalista és pot millorar i humanitzar. El plantejament dels i les comunistes del PCPC i dels CJC/JCPC és que la única sortida viable per a la classe obrera és organitzar la revolució socialista que nacionalitzi la banca i els sectors estratègics i on sigui implantada la democràcia obrera en tots els àmbits de la societat.

L´acte va comptar amb més de 20 joves de les Terres de Ponent, molts dels quals han agafat el compromís d´organitzar-se en els CJC/JCPC.

Lleida a 18 de Desembre de 2012

http://2.bp.blogspot.com/-iGxLlwtEarA/UNHKrB-qdUI/AAAAAAAAD5o/2xQ-zra7i7o/s1600/PB260224+(1).JPG

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR