uneix-te

descargaTR

 IMG-20151108-WA0054

El cap de setmana del 7 al 8 de novembre una trentena de militants i premilitants de la nostra organització ens vam aplegar a fi de celebrar la nostra escola de formació de tardor. Ens reuníem doncs una vegada més a Llinars del Vallès a fi de passar un parell de jornades de camaraderia, formació ideològica, entorn i esport.

Llegiu-ne més...

Octubre ha estat marcat per la mobilització estudiantil que s’ha fet a nivell estatal, i per la feina dels JCPC als centres educatiu on té presencia, com a la UAB que podem observar a les següents imatges:

uab 1

uab 9

uab 8

uab 7

Llegiu-ne més...

Aquest mes de setembre les i els CJC-JCPC hem encarat el nou inici de de curs polític treballant als centres de treball i d'estudi i al carrer com sempre.

 

Per començar hem dut a terme un Plenari amb tota la militància de les i els JCPC per a valorar el darrer curs polític i encarar els nous eixos de treball cara el nou curs polític que ara comencem.


PLENARII 1


PLENARII 5

PLENARII 2

PLENARII 4

PLENARII 3

Hem dut a terme agitació a centres d’estudi, com per exemple, el Lluis de Requesens i Bernat Ferrer de Molins de Rei (Baix Llobregat) on es cursa Formació Professional, entre d’altres modalitats d’estudi. Tot reivindicant que no volem ser esclaus de la volatilitat del mercat i els interessos de la classe explotadora, exigim una educació gratuïta i de qualitat al servei de la classe treballadora.


20150929 17065720150929 172741

Llegiu-ne més...

20150911 194629

El passat 11 de setembre, diada del nacional de Catalunya els i les CJC-JCPC junt amb el PCPC vàrem realitzar un acte on vam exposar la nostra posició referent a la qüestió nacional.

La trinxera de lluita de la classe explotada mai pot ser la mateixa que la classe explotadora, no podem estar colze a colze amb qui ens ataca per l’esquena.

La classe obrera catalana necessita organitzar la contraofensiva, reagrupar forces, i canalitzar el seu anhel en clau revolucionària orientada a la construcció del Socialisme i el poder obrer, antimonopolista/antiimperialista, garant de la veritable sobirania popular

Vídeo del parlament dut a terme per Domènec Merino, responsable polític dels JCPC (primera part, al canal dels JCPC trobaràs les altres 6 parts del parlament)

Captura de pantalla 2015-09-14 17.14.39

Llegiu-ne més...

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR