uneix-te

descargaTR

Des del PCPC volem manifestar la nostra total solidaritat i suport al company Alfon, detingut en la passada vaga general del 14-N a Madrid. Declarem la nostra més profunda repulsa a l'actuació policial de l'Estat a l'hora de reprimir una vegada més als valents combatents que s'atreveixen a sortir al carrer a denunciar les pràctiques dictatorials d'un capitalisme que ja no és capaç de controlar les seves formes feixistes. Denunciem les contínues persecucions a les que la classe obrera és sotmesa, especialment als sectors més conscienciats; els mètodes de repressió empleats per part del cos i forces de l'Estat utilitzats com fidels protectors i defensors de les polítiques classistes contràries als interessos de la majoria treballadora, i d'un sistema judicial que evidencia cada dia més el seu caràcter de classe i que està posicionat al costat del poder capitalista.

Llegiu-ne més...

Enfortir el Partit Comunista, conquerir l'Estat Socialista!
Us desitgem un any militant de lluites i victòries pel Socialisme-Comunisme!
- any del 1er Congrés del Partit Comunista del Poble de Catalunya -

El Partit Comunista del Poble de Catalunya denuncia que el pacte per garantir el govern de la Generalitat de Catalunya és un nou cop a la classe obrera catalana, ja que només serveix per legitimar i garantir la correcta aplicació de les brutals imposicions de la troika per salvar el capitalisme i els capitalistes.

Aquest pacte, rubricat entre els liberals i democratacristians de CiU i els social-liberals d’ERC, contempla unes retallades de 4.000 milions d’euros només el 2.013, novament els aspectes centrals de les retallades recauran sobre els i les treballadores del sector públic i les seves empreses, la privatització de la sanitat, l’ensenyament i la reducció de serveis i prestacions socials.

Llegiu-ne més...

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR