uneix-te

descargaTR

 Els CJC-JCPC hem estat prenent part aquests últims dies de les concentracions de suport amb el poble turc convocades davant el consulat a Barcelona. La lluita que està desenvolupant el poble turc contra el govern d'Erdogan va molt més enllà de reivindicacions ecològiques, és fruit de la política neoliberal i autoritària que està enfonsant en la misèria a àmplis sectors de la població. A Turquia no hi ha primavera, hi ha lluita popular i de classes!

Els CJC-JCPC cridem a seguir donant suport a aquestes concentracions, cada dia de 19 a 21h a Passeig de Gràcia nº7. La lluita de la classe obrera turca és la lluita de tota la classe obrera.

Visca l'internacionalisme proletari!
Visca el poble turc!

 

 

Bloc comunista al 1er de Maig 

Aquest passat 1er de maig, els CJC/Joves Comunistes del Poble Català (CJC-JCPC) juntament amb el Partit Comunista del Poble de Catalunya, hem participat al costat dels Comitès d'Unitat Obrera (CUO) en el bloc comunista de la manifestació que ha tingut lloc durant el matí.

La nostra presència com a bloc amb caràcter de classe i combatiu s'ha constituït amb una clara consigna: el socialisme és l'única sortida a la crisi. No hi ha esperança per als treballadors i treballadores sense acabar amb el capitalisme. Aquest sistema ha entrat, de forma irreversible, en una fase d'augment exponencial de l'explotació i de l'expropiació tant del salari directe com de l'indirecte en forma de serveis públics de tota mena (sanitat, educació, transport, etc).
Davant d'aquesta situació, els comunistes cridem a la classe treballadora a organitzar-se per construir l'alternativa socialista.

Centenars de persones s'han sumat a la convocatòria roja tot recorrent els carrers cantant consignes pel socialisme i cridant a una altra vaga general. Arribant al final del recorregut amb el suport de nombrosos simpatitzants que s'unian de forma espontània solidaritzant-se amb la nostra actitud reivindicativa i les consignes revolucionàries.

Sabem que la lluita és l'únic camí. Organitzem la classe obrera sota un ideari revolucionari que ens porti a l'únic sistema humà per a tots els treballadors i treballadores: el socialisme-comunisme.

SI TOT HO PRODUÏM, TOT HO DECIDIM!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

El passat dissabte 26 de gener a les 11:00 del matí va tenir lloc a la plaça de Sants de Barcelona un míting del PCPC.

A l'acte, a més dels joves, militants i simpatitzants del PCPC, van acudir a interessar-se els veïns del barri que havien estat convidats a través de les 1500 octavetes, repartides durant els dies previs pel barri, en què es feia una crida a l'organització i la lluita dels treballadors i treballadores davant la crisi capitalista. Uns altres van acudir perquè havien vist alguna de les convocatòries que es van realitzar per internet —a Twitter, Facebook, el blog i la web del PCPC— amb el contundent lema "Capitalisme: un càncer a extirpar. Més que una opció, una necessitat ". I, finalment, també van assistir-hi aquells que casualment passaven per allà i, en sentir els ponents parlar a peu de carrer, megàfon en mà, van decidir quedar-se de forma espontània.

Llegiu-ne més...

Davant l’aprovació al Parlament de Catalunya de l’anomenada Declaració de Sobirania i del Dret a Decidir del Poble de Catalunya, el Partit Comunista del Poble de Catalunya considera que aquesta declaració no respon als interessos de la classe obrera catalana i de la resta de classes populars.

El PCPC, un cop estudiat el text, considera que aquesta declaració, punt per punt i en la seva globalitat, només respon als interessos de la facció hegemònica de la burgesia catalana, en pugna amb la burgesia espanyola per situar-se en una posició més avantatjosa dins la cadena imperialista.

Llegiu-ne més...

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR