uneix-te

descargaTR

El dimecres dia 10 de Juliol es va celebrar, al Centre Cívic de Sant Martí, la segona xerrada de la nostra escola de formació d'estiu comunista. En aquesta ocasió la ponència s'anomenava "La filosofia com a eina de lluita", i en ella un membre del Comitè Nacional va exposar els fonaments marxistes del materialisme dialèctic. En aquesta xerrada vam poder aprofundir entre les diverses corrents històriques de la filosofia, fonamentalment en el idealisme i el materialisme. Posteriorment es van explicar els principis de la dialèctica i com aquests es relacionen amb les corrents materialistes per estructurar una manera superior d'analitzar tot allò que ens envolta, ja siguin les ciències naturals com les socials.

El passat diumenge 7 de Juliol a les 18:00 hores va tenir lloc al casal independentista Jaume Compte del barri de Sants, la primera de les sis xerrades de l'escola de formació d'estiu que organitzen els CJC/JCPC com a fi de fer créixer els coneixements, tant a la militància com als simpatitzants de l'organització, de l'estudi de la ciència que els comunistes utilitzem per interpretar i analitzar la realitat, el marxisme-leninisme.

En aquesta primera xerrada que tenia com a títol “l'organització és la nostra única arma” es va tractar i clarificar com funciona una organització de caràcter leninista i, més concretament, el partit comunista de la revolució.

Així, el responsable d'organització del Comitè Nacional dels CJC/JCPC, va poder fer entendre als assistents de la xerrada, conceptes claus pels i les comunistes com són la crítica i l'autocrítica com a eines de creixement qualitatiu dels membres de l'organització i per tant de la mateixa organització, el centralisme democràtic com a eina de funcionament i, la negació per part de l'organització de fraccions negadores d'aquest propi concepte vertebrador de tot el mètode i maneres de fer d'un partit comunista garant de la democràcia interna, etc.

 

 

 

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR