uneix-te

descargaTR

014ed697754634608519bcb7ec03a595a2af15e35e

En aquest mes de desembre, la tasca desenvolupada per la Joventut Comunista ha estat marcada per les eleccions a les Corts Generals i al Senat de l’Estat Espanyol. Les i els comunistes veiem en aquest fet una escletxa per a desemmascarar el sistema capitalista i presentar a la classe obrera i als sectors populars la nostra proposta revolucionària. La intenció de les i els comunistes no és aglutinar el vot ni obtenir una representació parlamentària, la voluntat no és omplir les urnes, és omplir els centres de treball, els centres d’estudi i els barris, és dur a la classe obrera al poder. I aquesta consecució no es durà a terme per mitjà de les eines i cambres de la burgesia que resten al seu servei.

Així que mentre la resta de formacions sol·liciten el vot com a manera de delegar la confiança de la gestió del sistema capitalista en elles, nosaltres diem clarament que no volem cap vot de confiança per a gestionar aquest sistema nociu en la seva idiosincràsia, nosaltres, els i les comunistes anem amb la veritat per davant i el que volem és que la classe obrera, aquella que sustenta realment el capitalisme, aquella que tot ho produeix agafi les regnes i sigui la protagonista a la vida política. No podem cedir la gestió del nostre dia a dia a la mateixa classe que ens explota, no podem confiar en aquells qui en definitiva defensen a la classe explotadora, no pot ser que la pròpia burgesia, la classe que s’enriqueix a base de l’esforç dels treballadors i les treballadores de l’estat, sigui la que es situí al capdavant d’aquest. Per això mateix demanàvem i demanem el vot com a manera de donar veu a la classe obrera.

En aquesta línia al llarg de tot el territori català s’ha dut a terme una tasca d’agitació i difusió de la proposta comunista, així com la sol·licitud del vot per a la classe obrera. 

prgrama minims

programa minims

Llegiu-ne més...

La Joventut Comunista porta a cada centre d’estudis un crit: Lluita!

Des del començament del curs de les i els CJC-JCPC portem treballant en aquesta campanya, per a una educació al servei del poble treballador.

Cada curs, any rere any, les i els estudiants cursem els nostres estudis amb la por i el dubte de si ens reduiran les beques, si apujaran de nou les nostres taxes, si trobarem una feina amb la qual poder compaginar la nostra formació, etc... És la por front una educació que empitjora curs rere curs i per això, des de la Joventut Comunista fem una crida a l’estudiantat, a l'estudiantat que pateix aquest temor sobre la seva pell, als fills i filles de les famílies treballadores, a lluitar pels seus drets i el seu futur, a lluitar no únicament contra el ministeri de torn, sinó a lluitar sent conscients de què el procés de privatització i el·litització de l’educació pública esta sent orquestrat des dels despatxos de les grans empresesDepenent dels estudis que cursem la situació canvia, però la línia general és sempre la mateixa:

Llegiu-ne més...

 

martifirmes 2

Aquest passat mes de novembre pels i les CJC-JCPC ha estat un mes intents, on han coincidit diverses dates assenyalades com pot ser el 25N dia en contra de la violència de gènere, o l’escola de formació de tardor que ja vam analitzar i exposar en les seves conseqüents entrades. Per altra banda novembre també ha coincidit amb la necessitat de la recollida d’un alt número de firmes que exigeix la prohibitiva llei electoral al servei de la burgesia, per a què el partit es pugui presentar a les eleccions per les corts generals, i el senat el dia 20 de desembre.

També hem viscut la fatalitat dels atemptats a Paris, on la població civil ha tornat a patir les conseqüències d’una guerra imperialista aliena al seus interessos. Front la hipocresia occidental que defuig analitzar degudament les causes d’aquests fets, els i les comunistes hem estat conseqüents al nostre missatge de rebuig a l’OTAN com a braç armat de de l’oligarquia imperialista Europea, tot recordant que les guerres són seves, però els morts nostres.

Com no podia ser d’altre manera els i les comunistes dels CJC-JCPC hem estat al costat de la classe treballadora en les seves mobilitzacions i organització front la precarització i pèrdua del lloc de feina, en aquest cas dels i les treballadores de Solvay (Martorell) i d’EULEN-ENDESA. Nosaltres diem que on hi hagi un comunista hi haurà sempre la veu de la classe obrera!

Llegiu-ne més...

jardins 1

Aquest dia 25 de Novembre, dia en contra de la violència de gènere, els i les comunistes, tan joventut com partit hem volgut estar presents i denunciar la violència patriarcal que pateix la dona en tots els àmbits del seu dia a dia. El sistema capitalista, amb les seves relacions de producció que defineixen les conseqüents relacions socials, condemna a la classe obrera i als sectors populars a l’explotació, esdevenint també un sistema patriarcal on la dona es veu doblement condemnada a la precarització i discriminació.

Llegiu-ne més...

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR