uneix-te

descargaTR

El passat divendres 14 de febrer, els i les Joves Comunistes del Poble Català i el Partit Comunista del Poble de Catalunya vàrem participar a la manifestació per l’avortament lliure i gratuït a Barcelona. I vam fer tal i com ho fem sempre, en bloc delimitat per les banderes del Partit i de la Joventut, per a mostrar que només a partir de l’organització es poden aconseguir els objectius, i que el PCPC i els i les JCPC en són un clar exemple.

Durant el transcurs de la manifestació el bloc era força nodrit de militants comunistes i d'altres manifestants que s'uniren en observar la combativitat del bloc, ja que durant tota la manifestació es van cantar consignes com: “Sense dones no hi ha revolució”, “Si l'atac és de classe, el feminisme també és de classe”, “I així, i així, ni un pas enrere, lluita feminista, lluita obrera”.

La manifestació va finalitzar a la Plaça de la Catedral, on vàrem entrar cantant els nostres càntics a un plaça abarrotada de gent, però muda. Un company va dir unes paraules i ja després d'haver desconvocat el nostre bloc vàrem cantar la Internacional.

img

 

 

Manifestació contra la reforma de la llei de l’avortament

manifestacio avortament

Manifestació contra la reforma de la llei de l’avortament. No a la privatització dels drets sexuals i reproductius! Uneix-te al bloc comunista!

Dia i hora: 14 de febrer a les 19h.
Ubicació: Delegació del Govern. C/Mallorca, 278.

 

30 anys lluitant pel poder obrer i el socialisme

30 aniversari

Acte al voltant de la creació del PCPE i la recuperació del referent marxista-leninista a l’estat espanyol.

Dia i hora: 15 de febrer a les 17h.
Ubicació: Centre Cívic Sant Martí. C/Selva de Mar, 215 (L2-Bac de Roda).

 

 

img1 

Ahir, 15 de gener de 2014, en el marc d’una mobilització contra l’augment de les tarifes del transport públic de l’Assemblea Popular de Sant Martí, impulsora del Moviment del Poble; els cossos repressius de l’Estat van atacar a més d’un centenar de veïns i veïnes del Districte de Sant Martí.

Els fets desencadenats per agents provocadors vestits de paisà, presumptament membres dels Mossos d’Esquadra iniciaren una agressió contra els membres de l’Assemblea i veïns i veïnes que es manifestaven.

Immediatament feren presència més de dos-cents membres dels cossos antiavalots dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana i dels cossos repressius privats al servei del capital i de l’Estat.

Els agents repressors van intentar detenir a diversos membres de la mobilització, i gràcies a la valentia i determinació dels manifestants, i de l’ampli suport popular dels veïns i veïnes del Barri del Clot i dels usuaris i usuàries del transport públic, es va poder evitar la detenció dels companys.

Tot i això, tenim coneixement que un cop finalitzada la manifestació, més d’una desena de membres dels cossos repressius de la Generalitat, van envoltar i identificar un company, al que van amenaçar d’imputar-lo de diversos delictes.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya DENUNCIA:

  1. La repressió dels cossos policials contra el moviment obrer i popular, que, ja sigui en defensa dels seus salaris i treball, ja sigui en defensa dels seus drets socials, lluiten legítimament i s’organitzen cada cop de forma més massiva.
  2. L’ús d’agents provocadors infiltrats a les manifestacions per desencadenar la repressió.
  3. La responsabilitat del regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, per l’acció repressiva contra els veïns i veïnes.
  4. La responsabilitat del mateix regidor Eduard Freixedes, com a responsable de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, de l’augment de les tarifes de transport públic.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya MANIFESTA:

  1. La total solidaritat amb qualsevol represaliat o represaliada del moviment popular de Sant Martí i la nostra participació activa en qualsevol iniciativa popular que serveixi per donar suport al company.
  2. El nostre suport a les mobilitzacions populars i a les organitzacions veïnals que lluiten decididament contra el capitalisme i en defensa dels drets i conquestes socials.
  3. El frontal rebuig a la pujada dels preus del transport públic, un nou atac dels gestors del capital contra l’economia de les famílies obreres i dels sectors populars.
  4. Que el capitalisme només ofereix als treballadors i treballadores misèria, explotació i violència. Que l’única alternativa a la dictadura del capital és el socialisme, és el poder obrer.

Visca la lluita del moviment popular!

Prou repressió!

Avancem cap a la construcció del Front Obrer i Popular pel Socialisme!

Partit Comunista el Poble de Catalunya
Cèl·lula Salvador Guinot
Barcelona, 16 de gener de 2014

cartell1

Aquest proper dissabte 28 de desembre convoquem a tothom a l'últim acte de l'any a Amposta. Activitat al voltant de l'anomenada llei de seguretat ciutadana i de la resta de mesures que el capitalisme aplica per sortir de la crisi, és a dir, per continuar el seu cicle d'acumulació de capital augmentant la repressió de la lluita obrera i popular.

La resposta a la crisi del capitalisme: +repressió +misèria
19h el 28 de desembre al Teatre "El Casal", Amposta

 

 

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR