uneix-te

descargaTR

El passat dissabte 4 d'octubre, els CJC i JCPC es va realitzar una ponència, a L'Arboç del Penedès a l'Ateneu arbocenc de la localitat on van assistir unes 30 persones on es va parlar sobre la manera que tenim els comunistes d'organitzar-nos davant el capitalisme.

La xerrada es va basar en l'anàlisi, des del marxisme-leninisme, de com s'organitza un col·lectiu de joves comunistes. Mitjançant el materialisme històric es va explicar l'evolució a través de la història de com s'ha organitzat la societat: els diferents modes de producció, els canvis de producció, com s'ha implicat l'Estat a aquest procés i l'enfrontament de classes.

Després de l'explicació es va poder fer intervenció on els assistents van participar activament exposant els seus dubtes i punts de vista, creant així un ambient de debat.

Des del CJC/JCPC agraïm tant als assistents com a l'Ateneu que en va deixar el local per fer la xerrada. Us animem a participar a futures jornades que celebrem més endavant.

 

10628249 761511437218254 2230541523083976381 n

JCPC (Joves Comunistes del Poble Català) hem estat presents en la celebració del 69è aniversari de al Federació Sindical Mundial (FSM) que a Catalunya ha tingut lloc al barri de Pardinyes de Lleida. Concretament s'ha realitzat una concetració a la seu d'Atento on les i els treballadors han estat realitzant mobilitzacions pel conflicte obrer que estan desenvolupant.

L'acte s'ha inciat a les 12 hores amb la presentació de l'acte que seguidament ha donat pas a l'intervenció d'un històric sindicalista català que ha saludat en nom de la Federació Sindical Mundial tot exposant la importància d'aquesta i la seva necessitat mitjançant la recuperació del sindicalisme de les assemblees de base on impera el poder obrer en contraposició al verticalisme de les grans cúpules sindicals pactistes.

Seguidament ha intervingut un camarada treballador d'aquest centre de treball d'Atento, delegat sindical i membre del CUO (Comité per a la Unitat Obrera) mostrant el rebuig a les mesures antiobreres de la patronal del sector del Telemarketins i, més concretament, contra la direcció d'aquesta empresa que ha realitzat un ERO amb l'única intenció de poder lucrar-se sortint posteriorment a borsa.

Finalment, s'ha obert un torn d'internvencions on JCPC hem saludat la lluita de les i els treballadors d'Atento, la tasca de la FSM i dels CUO.

Tota la jornada ha anat acompanyada de l'actitud combativa per part de JCPC amb consignes tals com "Visca la lluita de la classe obera" o "Nosaltres produïm, nosaltres decidim" entre d'altres.

 3oct

 

Llegiu-ne més...

Aquest matí  28 de setembre les i els JCPC ens hem manifestat, conjuntament amb el PCPC, a Barcelona pel dia internacional de la despenalització de l’avortament. Hem recorregut sota la pluja el tram entre Plaça Catalunya i Plaça Sant Jaume amb combativitat i consignes tals com “Per un feminisme de clase i combatiu”, “Avortament lliure i grauit”, “Ni gènere, ni raça, l’enemic és de classe”  o “Parir és un dret, no una imposició” entre d’altres.  Aquí una fotografia del bloc comunista:

1425586 805181882854448 7173050244829769479 n

Descarregue-vos el nou número del Tinta Roja, l'òrgan d'expressió dels CJC:

http://www.tintaroja.es/tintarojapdf/tintaroja25catalan.pdf


Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR