uneix-te

descargaTR

Les i els JCPC vam estar al costat dels treballadors i treballadores de Correos la darrera setmana, prèvia a la jornada de vaga que van realitzar el passat dijous 27 de novembre.

Hem estat donant suport a diverses oficines de Catalunya amb plantilles on eren vaguistes convençuts, fins a oficines on malgrat formar part de Correos no eren conscient de la convocatòria de vaga del passat dijous 27 de novembre.

Llegiu-ne més...

Les i els JCPC vam realitzar durant els passats dies previs al 9N una agitació arreu del país tot fent arribar la nostra proposta política, la proposta política del jovent comunista. Passant pel Vallès Oriental i el Baix Penedès, també es va fer agitació als barris de Barcelona, a Terrassa, Cornellà i les universitats UB i UAB.

Com es pot veure a les imatges, deixàvem ben clar, que tan sols en el socialisme podrà decidir la classe obrera, que exigim no formar part del projecte imperialista de la Unió Europa, de l'euro i del braç militar, l'OTAN. Tot fent gala de l'internacionalisme proletari, fèiem i fem una crida a la unitat de tota la classe obrera en una actitud i organització classistà i revolucionària en front la patronal.

Vam tenir present en l'agitació la nostra defensa del dret de l'autodeterminació i en el nostra cas, la defensa de l'autodeterminació de Catalunya en la seva indestriable lluita pel socialisme. Tot això de la mà del nostre projecte de república confederal socialista amb dret d'autodeterminació de les nacions com a únic projecte garant de la veritable execució del dret a l'autodeterminació de Catalunya, a diferència de qualsevol altra possibilitat capitalista on el bloc-oligàrquic burgès estatal no ho pot dur a terme.

També vam cridar a la participació amb vot de protesta pel que fa a la jornada política del 9N sense oblidar la principalitat de la lluita obrera i de la contradicció capital-treball. Socialisme i autodeterminació.

 

Cornellà:

kny

 

 

kny1

kny2

 

Llegiu-ne més...

Ahir 11 d’octubre, els CJC/JCPC del Barcelonès ens vàrem reunir a la seu del PCPC i els CJC/JCPC a Santa Coloma per realitzar la xerrada de l’edició del Barcelonès de la formació que s’està duent a nivell nacional sobre centralisme democràtic i l'organització leninista realitzada pel camarada Èric, membre del Comitè Central dels CJC.

La xerrada va consistir amb una ponència sobre de la necessitat material de la qual sorgeix el centralisme democràtic, així com una explicació sobre les dues vessants d’aquest. A la vegada, es va relacionar aquesta caracterització amb una explicació de com funciona una organització leninista tant a nivell de col•lectiu de base com a nivell d’òrgans de direcció superiors -Comitès Intermedis i Central-, tot explicant com es relacionen entre ells.

Llegiu-ne més...

Units som forts, organitzats invencibles!

230

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR