uneix-te

descargaTR

Pancarta selectividad Cat

 

11401204 712279085544426 2562737358656361000 n

Estudiant, durant els últims mesos poques coses més enllà dels exàmens, els estudis futurs i les possibles sortides laborals passen pel nostre cap. La proximitat d’una prova com la selectivitat, que marca el nostre accés a la universitat, condemna als estudiants que només podem pagar-nos els preus cada vegada més alt de la universitat pública a alts nivells de pressió i d’estrès.

La selectivitat és una prova que està molt lluny d’avaluar segons les particularitats i necessitats de cada estudiant, convertint-se en un mecanisme de restricció i discriminació sobretot per als fills i filles de famílies treballadores que, a causa de la crisi, ens veiem condemnats a treballar durant el batxillerat i que tenim per tant menys temps de preparació, a més de la impossibilitat econòmica de pagar-nos classes de suport que ens ajudin a aconseguir una millor qualificació.

Llegiu-ne més...

Els i les comunistes dels CJC-JCPC hem treballat durant aquest any per apropar el missatge i projecte del partit, a la classe obrera.

Més enllà de la data assenyalada i coneguda per tothom del dia 1 de Maig, dia internacional de la classe obrera, on vam desenvolupar una tasca d’agitació prèvia, que va finalitzar amb la mobilització conjunta amb el PCPC, el mes de Maig era important en l’agenda dels comunistes ja que el dia 24 es celebraven les eleccions municipals. Els i les comunistes entenem que dins de les institucions, consistoris i marc legislatiu burges no es pot aconseguir du al poder a la classe obrera, per tant les eleccions per a nosaltres i per el nostre partit, PCPC, esdevenen una oportunitat i element d’agitació i visualització del projecte comunista. Sabem, som conscients i així actuem, que les nostres trinxeres no són unes eleccions, sinó el dia a dia en els centres de treball, en els centres d’estudi i en cada barri, al costat dels i les treballadores, no som un partit que prometi i prometi, sinó que som una organització que actuem i treballem al costat colze a colze amb els i les treballadores.  

UB (Barcelonès):
ubeleccioness

Llegiu-ne més...

20150516 154345

El passat cap de setmana, els Joves Comunistes del Poble Català vam celebrar una nova edició de la escola de formació de primavera. Aquest cop juntament amb activitats de caire lúdic i esportiu, hem tractat la qüestió del moviment obrer i la economia política marxista.  

Llegiu-ne més...

Per aquest primer de maig les i els JCPC vam realitzar un treball previ d'agitació i propaganda en diverses poblacions manifestant que l’únic camí per a la classe obrera és lluitar com fa la classe obrera de Coca Cola, com a les conques mineres, com els i les treballadores de movistar-telefònica i com d’altres exemples que brinda diàriament la classe obrera.

Molins de Rei (Baix Llobregat):

IMG-20150428-WA0005

 
IMG-20150428-WA0003

IMG-20150428-WA0001

Llegiu-ne més...

Cercador

Segueix-nos a:

Seccions web

Biblioteca

Audiovisual

CJCtv

Joventut Comunista

cjclogopng

Òrgan d'expressió

banner tr lateral

Editorial Tinta Roja

edicionesTR